Odd’s kommentarer fra løp nr. 4 på Eggemoen 09.05.17

VINTERLIG PÅ EGGEMOEN OG TI KORTLØYPENULLER HOS BANKGUTTA !

 

Så trodde en faktisk at sommeren var på gang forrige tirsdag på Eggemoen- men den gang ei. Vinterlig var det sannelig så det holdt denne tirsdagen i Bankpensjonistenes løyper. Allikevel upåklagelig frammøte og to hender fulle med nuller. Samtlige «smultringer» trillet inn i kortløypa med overvekt på spinnesiden der Brit Sandlie med sin 44. er i ferd med å få luke til gemalens 41. Dette tallet var det Thorleif Gravdahl tangerte  på Eggemoen, og en av arrangørgutta, Johan –Fredrik Norstrøm stemplet sin 31. og Britt-Ellen Halse sin 21. Ragnhild Holen er på brinken til krus med sin 19. Jan Kristoffersen vil motta sølvmerke for null nr.5. Tone Bjørklund og Sveinung Berg oppnådde  sitt andre «blinkskudd», mens Siv Eiren Frøshaug og Marit Marthinsen kan ønskes velkommen som nye medlemmer i «Nullklubben», og det handler som kjent ikke om melodi Grand Prix i denne sammenhengen.

Neste tirsdag møtes man ved Ringeriksbadet på Helgelandsmoen, og da er det dagen før dagen og første runde i nulløpscupen. La oss fortsatt håpe på et sommerlig innsmett.

 

Brødrene Hvalsmarken klare for kveldens nulløp

Kaldt på Eggemoen i kveld, men likevel mange fremmøtte