Odd’s kommentarer fra løp nr. 3

SOMMERLIG MAI-ÅPNING PÅ EGGEMOEN.

 

I forhold til kjølige aprildager må en vel nesten ha lov til å si at maimånedens første nulløpsopptreden på Eggemoen bar preg av sommerlige tendenser. Det var Kraftverkets «retrogutter» Erik og Asbjørn som kunne invitere til tirsdagens løp i sine klassiske og velkjente traseer.

Godt oppmøte, med snaue 160 på en fin kveld, og noen med fullklaff i smultringjakten etter de tilbakelagte runder. En av dem må sies å ha en forrykende sesongåpning, nemlig langtløpende Sidsel E. Olsen som hører med blant nulløpere med lang fartstid. Sin andre null i løpet av tre starter tyder på alvorlige ambisjoner i år. Det var hennes 12. i karrieren, som følgelig blir gjort krus på kommende tirsdag. Bjørn Aaserud er med sin 11. på brinken til den samme utmerkelse. Turid Kvifte stemplet inn til sin 27. i en lang karriere og Kjell Tørrisplass sin 14. Eilert Johnsrud noterte nr. 9 og Rune Johnsrud kan gratuleres med sin første.Det er ellers grunn til å merke seg overraskende mange høye kortløypetall blant ellers stødige lavtallsutøvere. Ga sommerens plutselige inntreden nedsatt fartsfølelse ? Kommende tirsdag bærer det opp på Eggemoen igjen, på den andre sida av «stripa», der «gamle» bankgutter tar vare på sine løypetradisjoner.

 

Nulløp er i alle fall sosialt. Her en liten prat før start

Erik, halvparten av kveldens arrangørstab.