Odd’s sluttkommentarer

Pokalene venter på glade vinnere

PUNKTUM FINALE PÅ EN FLOTT HØSTDAG I «LUND» !

Så er det ugjenkallelig slutt for nok en sesong med hyggelige friluftstreff og

jakten på de ettertraktede nullene. Dessuten er det femti år siden Terje Sandli og

noen ganske få andre dro i gang denne geniale mosjonsformen i Bedriftsidretten. Det var 66 på startstreken denne avsluttende lørdagen. Tre av klassene hadde forlengst sine klare sammenlagtvinnere , men i kortløypa for damer lå det an til spenning idet Kirsten Bakken og Liv Gjerdingen kunne ende opp i «fotofinish», et oppgjør som Liv med sitt 1-tall gikk seirende ut av med Kirsten og Liv Berg på de nærmeste «pallplassene». Det var forøvrig fire som stemplet fulltreff. Vidar Skjeggerud med sin 32. og en meget klar sammenlagtvinst i guttas lange løype, og siden han også vant cupfinaleoppgjøret mot Gunnar Kvifte, så ble det altså «The double» vi kan gratulere Vidar med. Ikke så altfor mange kan skilte med det etter cupens inntreden i 1993. De øvrige pallplassene i den lange løypa gikk til Torkil Myrvold og Per Stubbraaten. De øvrige nullene var det Grethe Solvang, sin 19., mens Anne-Karin Kristoffersen noterte sin 5. og Haldis Aalvik Thune  kom sterkt i høstinnspurten og overgikk gemalen Sverre med nuller i årets sesong. Det var fruens andre i år og tredje totalt. Det var svært få med 15 løp i damenes lange løype og Cecilie Tomter kan se tilbake på en meget god sesong og vant klart foran Berit Hvinden Dahl og Sidsel E. Olsen. I Herrenes korte løype oppnådde Gunnar Kvifte årets beste sammenlagtresultat med 25, som brakte en klar seier foran Leif Berg og debutanten Viggo Simarud. Hvis Kvifte hadde beseiret Skjeggerud i cupfinalen, så ville denne støe veteranen ha tatt Double triumfen. I cupens bronsefinale gikk bronsen til Kirsten Bakken i kampen mot Berit Tellefsen.

Parklassen ga en klar seier til Liv og Leif Berg.