Odd’s kommentarer fra nulløp 16.04.24

Godt å komme i gang med nulløp igjen

BARE SMILEFJES I OPTIMAL NULLØPSÅPNING!

 

 Det minnet unektelig om en gedigen familiegjenforening  da smilendefjes i tur og orden samlet seg ved startområdet i «Lund». Her var lutter gjensynsglede til og ta og føle på. Det var tydelig at det nå var på tide og kaste vinterhabitten og skifte til «sommersko». Helt kortbukseføre  var det riktignok ikke, men 16.april er tross alt ikke høysommer. Her lot det til at det å lea seg i trivelig «samkvem» var av overordnet betydning, og sjefen over alle sjefer, Terje Sandli kunne fornøyd konstatere at denne mosjons- formen er like «bærekraftig» nå som for et halvthundreår siden.

  117 deltagere kunne han konstatere at Turid og Gunnar Kvifte kunne sende avgårde i jakten på det magiske smultringtallet. Og at så mange som ni skulle lyktes med «midt i», som skiskytterkommentator Ola Lunde sikkert ville sagt det, var over all forventning. Dagens dobbel må en vel kunne kalle detnår både Torill og Karl Munkerud slo til med full klaff. Det var Karl’s 55., som styrker 4. plassen på Alle tiders statistikken og Torill’s 44. Åse Bergseng er også en av de med lang fartstid og kunne notere sin 32. i sitt regnskap. Når nullforkynner Torill skal rope ut sine nullnavn neste tirsdag så blir det med krusoverrekkelse til Berit Hvinden Dahl som stemplet karrierens 30. Anne Lise Dølerud kunne konstatere at den 26.var vel i havn og Liv Berg er nå på brinken til utmerkelse med sin 19. Frank Bakkens jevne trav ga hans sjette fullklaff. Morten Hansen løp inn til sin andre, mens Mona Loe Haugaa kan gratuleres med sin første og bronsemerke. Også de to neste løpene foregår i Schjongslunden i nokså likelydende løyper er det vel grunn til å anta. De to første løpene er også kvalik for første runde i cupen.