Odd’s kommentarer fra løp nr. 5 ved Ringeriksbadet

BAD BÅDE UTE OG INNE DAGEN FØR DAGEN

PÅ  HELGELANDSMOEN.

 

Vi tror ikke Ringeriksbadets intensjoner var å invitere til bad både ute og inne på Helgelandsmoen, men med en lite lystelig værmelding for østlandet 16.mai var det grunn til paraplyberedskap og vanntett kledning. For vått ble det, men imponerende oppslutning allikevel. Nå hadde det vel en viss betydning at det var 1.cuprunde om å gjøre, men med 44 navn i fravær blant de 128 som utgjorde de 64 kampene så ble det behov for å gå løs på hele reservekampbeholdningen og noen nykomponerte for å få 2.rundekabalen til å gå opp. I cupen kan en vel også snakke om flaks og uflaks. De som har grunn til å beklage seg mest over uflaksen denne gang er Anne-Karin Kristoffersen og Helge Østvang som begge fikk exit med sine 2-tall, mens enkelte andre tok seg videre på høye tosifrede tall fordi motstander var fraværende. Så som vi så ofte har sagt, Cup er Cup. Det var for øvrig kun to av oppgjørene som endte uavgjort og går til omkamp på Børdalsmoen.

Eva Gulbrandsen kan gratuleres med sin 46.null og troner nå alene øverst på damenes «smultringtopp». Trinelise Østvang nådde sin 25., og Knut Nyhus er på brinken til krus med sin 11. Aril Bekkåsen med sesongens andre så langt stemplet inn til sin 10. Kjell A. Lilleland får sølvmerke for sin 5. og Jørgen Bratvold er nyeste medlem i nullklubben.

Kommende tirsdag er det så vidt bynært som Børdalsmoen , også med oppslag for 2. runde- trekningen i Cupen.

 

 

Til tross for vått og regn, stiller nulløperene opp