Odd’s kommentarer fra løp nr. 6 på Børdalsmoen

SOMMERLIG COMEBACK OG ÅTTE NULLER.

 

Så viste den lunefulle maisommeren seg fra en hyggelig side igjen på Børdalsmoen, og et velkomment lettelse i antrekket preget et startfelt med 146 «smultringjegere». Etter at Torill Munkerud hadde kunngjort sine nuller fra sist ble «sjefen over alle sjefer», Terje Sandlie, kalt fram. Nulløpenes « Far» rundet nemlig 75 år dagen før og beskjeden som han er i forhold til egen «virak» måtte han pent finne seg i forsamlingens gratulasjonapplaus og ble overrakt et gavekort på middag for to på Ringerike Gjestegård. Veldig beleilig at det skjedde der Terje trådte sine barne- og ungdomssko og hadde Børdalsmoen som sitt treningseldorado. Åtte nuller ble det i flatprofilen, og to av dem av sportens superveteraner, Torbjørn Solvang med sin 47. og Karl Munkerud med sin 45. Tom Finnerud kunne bokføre nummer 27 og Gerd Rygg sin 17. Elisabeth Steinkjers 16.fulltreffer sørget for videre cupavansement i en omkamp der Reidun Brevik led den bitre skjebne å bli slått ut med sitt 1-tall. En tett omkamp ble det også mellom Berit Hvinden Dahl og Tage Hybertsen, der 2-2  betyr nok en omkamp på Bergermoen. Jan Kristoffersen noterte sesongens andre null og sin sjette totalt. Roar Bekkåsen og Remy Øvereng kan gratuleres som nye medlemmer i «nullklubben».

La oss håpe på fortsatt milde temperaturer når Bergermoen inntas på denne månedens nest siste dag.

 

Terje, vår trimgeneral fyller 75 år, og får overlevert gavekort. GRATULERER!