Odd’s kommentarer fra løp nr. 7 på Bergermoen

HENRIK (6) FANGET NULLEN PÅ BERGERMOEN BLANT SYV MED FULLKLAFF.

 

Med en periodevis fuktig formiddag denne nulløpstirsdagen kunne kanskje skepsisen råde hva kvelden på Bergermoen ville bringe av meteorologiske innfall. Anne Lise Dølerud og Ståle Fines kunne imidlertid ønske 112 deltakere velkommen til tørre og fine forhold, og ikke så verst temperatur heller.  I den kuperte og avgjort nullutfordrende

langløypa, og en ny vellykket vri på kortløypa, så er Bergermoenområdet  godt egnet for «smultringjakt». Og vellykket jakt ble det på syv av «jegerne». Torunn Mathisen var den eneste fra den lange løypa som traff «blink», og det var hennes 15. totalt, i en sesongåpning som bærer bud om at fjorårstittelen skal forsvares. Den skal tidlig krøkes…..heter det, og også i nulløpssporten kan det være greit å komme tidlig i gang med nullsankingen. Seksårige Henrik Farmen startet denne sankingen på Bergermoen og kan altså gratuleres som siste medlem i nullklubben.I selskap med pappa Kristian som parkamerat vant han duellen 0-1. Ekteparduellen mellom Ingrid og Jan Arild Gulbrandsen endte imidlertid uavgjort 0-0, som i fotballsammenheng høres kjedelig ut, men i fotball som i nulløp er det viktig å holde nullen. Det var Jan Arilds 22. og Ingrids 14.  Johan Fr. Norstrøm stemplet inn til karrierens 32. og Erland Johnsen nr.21. Marianne Sten vil motta bronsemerke for sin tredje.

Etter to uavgjorte cupkamper i 1.runde mellom Berit Hvinden Dahl og Tage Hybertsen ble det hele avgjort på Bergermoen i klar favør av Berit med 7 mot Tages 15.

Nå kan vi ønske alle en riktig god Pinsehelg før man trekker opp på det etter hvert sterkt industrialiserte Hvervenmoenområdet der også 2.runde i cupen skal avvikles.

Det begynner å fylles opp med nulløperer på Bergermoen

Ståle og Per. Ståle klar for to runder, Per passer klokkene

Anne Lise, halvparten av kveldens arrangørstab