Odd’s kommentarer fra løp nr. 8 på Hvervenmoen

TRØBLETE  I LANG «HVERVENLABYRINT»

 

At det skjer stadig omfattende inngrep på det etter hvert voksende industriområde på Hvervenmoen fikk nulløperne tilfulle oppleve i tirsdagens nulløp. Høye gjerder «pakket» inn tidligere benyttede stimuligheter og det bød på utfordringer for Vidar Skjeggerud i Viken Skog og finne den «gyldne middelvei». Det ble drøyere lengder enn tilsiktet for såvel langtløpende som kortgående ,og så vidt en ikke tilstedeværende har skjønt ble det en litt kronglete labyrintopplevelse. At superveteran Oddvar Larsen bommet på veivalget og valgte å bryte har vel ikke skjedd i hans  lange karriere. Kjedelig – men godkjent deltakelse får han i alle fall.

Noen kunne allikevel forlate Hvervenmoen med «smultringfangst». Ingebrigt Rygg er nå på brinken til krusutmerkelse med sin 29. og Torkil Myrvold kunne notere sin 22. Sidsel E.Olsen stemplet inn til årets tredje i en lovende sesongstart, hvilket betyr karrierens 13. Ole Jonny Kongsmo løp inn til sin 9. og Kjell A. Lilleland til sin sjette fulltreffer. Det er også hyggelig å konstatere at juniortrioen, Amalie Risberg, Henrik Farmen og Henrik Solberg alle fikk notert 2-tall på sine kort, Det lover bra !

Andre runde i cupen sto også på programmet denne kvelden. Som alltid med blandet hell. Eva Gulbrandsens 2-tall ville ha gitt klart avansement i de fleste kampene, men når motstander Torkil Myrvold slo til med null, så ble det altså exit på Eva. Andre opplevde å komme i trekningsbollen for 3.runde med høye tosifrede tall, og den jevneste kampen i så måte var Berit Hvinden Dahl’s 18-19 seier over Tone Nestegard. Åse Bergseng og Jan Kristoffersen sto for rundens eneste uavgjorte resultat og må altså ut i omkamp kommende tirsdag etter 12-12. Også kommende tirsdag er det Hvervenmoen som er arena, men neppe i identiske løyper.

Tredje runde i cupen vil offentliggjøres i løpet av kort tid og avvikles i «pølsefesten» på Hensmoen 27.6.