Odd’s kommentarer fra løp nr. 13

GUNNARS FEMTE I KRÅKVIKA !

 

Han virker ustoppelig i år, Gunnar Kvifte. I Kråkvika stemplet han inn til sitt tredje smultringtall på rad, vårsesongens femte. Det lukter det rekordtakter av og Karl Munkeruds 17 sekunder fra 2014 bør så avgjort være et høyst realistisk mål å ta sikte på for Gunnar har meget lave tall for øvrig også i en imponerende vårsesong. Det var hans 34.totalt. Terje Sandlie var den andre i nulltrioen av de 66 som meldte seg startklare i denne perla av en strandidyll ved Randsfjordens bredd, og det var «generalens» 41. som betyr at han nesten er ajour med sin bedre halvdel som har 42. Reidun Tuftin fikk også full valuta for den lange turen fra Sokna og kunne notere karrierens sjette fullklaff.

De resterende 63 som ikke oppnådde det forjettede smultringtallet, kunne i alle fall glede seg over bakverket fra Berthas Bakerier, som den kjente bakeribedriften i Fall også i år sponset arrangøren, Kari – Anne og Odd som er nære naboer til bedriften, og takker for velvilligheten. Som lagersjefen Arnold sier det, «det er klart vi støtter opp om et smultringløp».

I god picnicstemning i hyggelig «after run» var det hundre prosent samstemmighet om at ikke noe er mer trivelig i nulløpsfamilien en Kråkvika i godt sommervær. Riktignok ikke høysommerlig, men ikke verre enn at snart 82-årige Oddvar Larsen og noen få andre også testet badevannet. Det fristet vel neppe til et langvarig opphold i det våte elementet, men for nulløpsveteran i særklasse har dette badet blitt en god tradisjon. Skal vi som arrangør beklage noe så må det være myggens blodtørstige nærvær, så vi håper de fleste hadde bekjempende midler i høy beredskap.

Nulløpsnestor uten sammenligning for øvrig, Karsten Hansen, er en stor «fan»av Kråkvika og sprekingen fra Vågårdsbygda med 1925 på fødselsattesta «stavet» i fin stil inn til et imponerende 2-tall. Imponert er vi også over at Karl Hermod Aarøen valgte å tilbringe deler av 75-årsdagen sammen med gode nulløpsvenner. Med sine 52 nuller er den tidligere Vang skole-læreren blant veteranene med lengst fartstid i bransjen. Vi gratulerer! Kråkvika var også gjenstand for en omkamp i cupens 3.runde. I Jon Anders Kvisgaards fravær ble det walk over seier til Thorleif Gravdahl med sitt 4-tall. Nå blir det en drøy måneds ferie til man møtes i Svein Gruers traseer på Samsmoen, 2.august. God sommer!

 

Snart går startskuddet

Snart går startskuddet

Gunnar fornøyd etter den tredje nullen på rad

Gunnar fornøyd etter den tredje nullen på rad

75 års jubilant Karl Hermod

75 års jubilant Karl Hermod

En frisk dukkert for de aller tøffeste

En frisk dukkert for de aller tøffeste