Odd’s kommentarer fra nulløp nr. 12

OPTIMAL MIDTSOMMERKVELD  MED PØLSEFEST  I  HYGGELIG  XL-REGI !

Det ble en midtsommerkveld med de beste forutsetninger på Hensmoen tirsdag. 154 deltakere i god sommertemperatur kunne etter blandet svettefaktor samles på «gårdsplassen» til XL-BYGG, der det etter tradisjonelt mønster var rigget til med pølser,saft, kjeks og kaffe. De fleste inntok  det hele i stående samtalebuffet  i en avslappende «afterrun» atmosfære i påvente av premietrekning  av et av kveldens startkort. Og kortet som ble trukket opp av esken bar navnet Sissel B. Solberg.Vi  gratulerer.Det er god grunn til å takke den nye eierkonstellasjonen for at de ville følge opp den hyggelige tradisjonen som Jann Moe åpnet for i år 2000. De som fikk sin belønning i form av smultringtall i løypene var i alt seks, der Brit Sandlie var den eneste fra spinnesiden. Med sin 42.null kan hun konstatere at hun ligger to foran gemalen. Svein Dahl og Gunnar Kvifte har nå begge 33 i sine regnskaper, og for sistnevntes vedkommende var det faktisk allerede årets fjerde. Det lukter det tittelambisjoner av. Ingebrigt Rygg løp inn til sin 28. og Paul Meier vil motta krus for sin 12.

Det var også avvikling av tredje cuprunde denne kvelden. Ikke så mange kommentarer her, annet enn at den eneste kampen som krever omkamp er oppgjøret mellom Jon Anders Kvisgaard og Thorleif Gravdahl ,som vi med 1-1 kan kalle et topp-oppgjør i disse EM-tider. Vi ser at noen gikk videre på høye tall ved fravær av motstander, og at 3-tallene gikk begge veier.

Nå er det altså klart for vårsesongens avslutning i Kråkvika i Søndre Land.Vel er det langt , men vi håper på rimelig bra oppslutning også i år.

Berthas smultringer er i boks, og får vi tilnærmet fjorårets vær, så sier vi oss godt fornøyd i fine omgivelser ved Randsfjordens bredd. Kjøretid fra Hønefoss  ca. 80 min.

Flotte stier på Hensmoen

Flotte stier på Hensmoen

Sissel var den heldige som ble eier av XL Bygg's gavepremie

Sissel var den heldige som ble eier av XL Bygg’s gavepremie