Odd’s kommentarer fra løp nr. 14

TO NULLER I SENSOMMERSTARTEN !
Det høres litt hyggeligere ut å si at nulløpernes sensommersesong startet hos Svein Gruer på Furumoen/Samsmoen tirsdag. Dermed skyver vi litt på høsten. Fortsatt folk i feriemodus. Et tresifra antall på startstreken i alle fall, som i utrygge værtider slapp å iføre seg paraplyer og regntøy, for dråpene fra oven holdt seg unna. Det var kun to som traff på smultringtallet, nemlig P1080371Thorbjørn Solberg med sin 17. og Aril Bekkåsen med sin 8. Mer moderat åpning denne gang på vårsesongens «supermann» Gunnar Kvifte, som sikkert får dette 6-tallet på stryklista ved første anledning. De øvrige med vårens  « ledertrøyer» viste heller ikke «mestertakter», så ferieformen har tydeligvis litt «heng» ennå. Det er med andre ord rom for god forbedring når Gerd og Arne Røine innbyr til sine løyper i den nordre delen av Eggemoen neste tirsdag. Sesongens 15. løp har man kommet til da, og deretter kan de høye tall forsvinne fra regnskapet for de som har fått med seg alle løpene. P1080369