Odd’s kommentarer fra løp nr. 10 på Hvervenmoen

GOD NULLUTTELLING PÅ HVERVENMOEN.

 

Tordenskrall og kraftige regn- og haglbyger tidligere på ettermiddagen, kunne virke skremmende med tanke på kveldens nulløp, men i god tid før nulløpsstart var det optimale forhold på Hvervenmoen, sol og passe varmt.Dermed kunne Vidar Skjeggerud i Viken Skog konstatere at han hadde de meteorologiske guder på sin side. 117 var på plass ved start og ved avsluttede runder kunne syv plusse en ny null i sine regnskaper. Åse Bergseng nådde kvart hundre i en lang karriere,Erna Skaugrud sin 21. og Ståle Fines vil det bli gjort krus på neste tirsdag med sin 20. og sesongens tredje.

På brinken til den samme utmerkelse står nå Rita Tellefsen med sin 19.null,  Ingrid Gulbrandsen og Elisabeth Steinkjer har begge 13, og Geir Selte løp inn til sin 10.

Det var også to omkamper i cupens andre runde, der Sidsel B. Solberg og Tove Stensrud overkom sine mannlige konkurrenter, Per Moen og Jan Aaveren.

Kommende tirsdag er det Norpapp som er arrangementsansvarlig på Hensmoen, og da er det alltid lite forutsigbart hva «luringen» Tore Tellefsen gjør med løypelengdene. Det kan fort bli kort lang og lang kort.

Uansett – Hensmoen har plenty av velegnede traseer.

 2016-06-07 null løp Viken  skog1