Odd’s kommentarer fra løp nr. 8 i Schjongslunden 31.05.16

HISTORISK NULLSKRED OG TORE TELLEFSEN I RYGG PÅ LEDER !

Om det rent historisk sett har vært produsert et større antall nuller enn denne siste maidagen i 2016 har vel kanskje Torill Munkerud oversikt over, men en ting er i hvert fall helt sikkert at med 139 på startstreken så gir 17 smultringtall en høy prosentuttelling. Årets varmeste dag i Schjongslunden. Om noen stupte ut i Storelva etter sine runder vites ikke fra min posisjon, men det ville sikkert vært fristende nok i friluftsbadets mangeårige fravær.

I travsporten snakkes det ofte om å gå i «rygg på leder», og nå har Tore Tellefsen igjen sterk ryggkontakt med Oddvar Larsen etter å ha registrert sin 59., mens Oddvar altså har 60. Kan det igjen bli et tronskifte i løpet av sesongen ?Thorbjørn Solvang kapret sin 45., Gunnar Kvifte sin 31., Frank Sandli og Ingebrigt Rygg med henholdsvis 28 og 27, mens Øystein Ringnes og Knut A. Nilsen har 23 så langt i sine karrierer. Nella Sørsveen er på brinken til krus med sin 11. og Anne Lehne, Arild Martinsen og Kåre Brenna har alle 8. Evy Houmann må karakteriseres som en oppsiktsvekkende debutant med sin tredje smultring med få ukers mellomrom og vil altså få bronsemerke for det. Dermed seiler hun også opp som en sterk sammenlagtutfordrer i damenes kortløype, der Tove Stensrud er tittelforsvarer. Marianne Sten fikk sin andre, og flere fikk sin aller første, nemlig Tone Bjørklund, Else M.Bogen, Geir Dahl og Roger Karlsen.

 

«BRUTALE» CUP- EXITER !

Kanskje et sterkt ord å ta i bruk, men når både Gro A. Karlsen og Ragnhild Holen opplever at 1-tallet sender dem hodestups ut av cupen, så må man ha lov til å føle seg snytt. Lone Jevne og Asbjørn Solvang opplevde at 2 ikke holdt til videre avansement, og fjorårets tapende cupfinalist Knut Olberg måtte se at 7 betød exit i 2. runde. Det blir for øvrig to omkamper i tirsdagens løp på Hvervenmoen, mellom Per Moen og Sidsel Solberg (7-7)

Og Jan Aaveren og Tove Stensrud (6-6) Vi får vel fortsatt bare konkludere med at cup er cup. Tredje runde går i midtsommerløpet på Hensmoen 21., og trekningen offentliggjøres senere.

 

Arrangørstaben v/ Jan og Asbjørn har alt klart

Arrangørstaben v/ Jan og Asbjørn har alt klart