Odd’s kommentarer fra løp. nr. 14

9. august før start

TORKIL – DOBBEL PÅ BØRDALSMOEN.

Med to prikkfrie tirsdager på Børdalsmoen, kan vel Torkil Myrvold benevnes som “småkonge” i så vel våtmark som tørr mark i dette bynære område. Med  årets tredje fulltreffer viser nå totalregnskapet 27 nuller. Tidenes sammenlagtkonge med tre erobrede vandrepokaler i premieskapet, Asbjørn Solvang, kunne også stemple inn til “smultring” denne kvelden. Det var karrierens 34 for 84-åringen fra Hallingby. Den tredje nullen var det Leif Berg som sto for med sin 11. Noe pluss i deltagertallet, med 61 på startstreken denne gang. Som jeg har nevnt tidligere så hadde det vært veldig artig med en god flokk som kunne vifte med rosa kort. Vi trenger rekruttering. Aleksander Sørsveen er i hvert fall et friskt ungdommelig innslag som også opererer med lave tall. Denne gang  med et sterkt 2-tall. Neste løp forflytter en seg til Eggemoen. Ytterligere økning i deltagertallet forventes for der skal også 4. runde i cupen avvikles.