Odd’s kommentarer fra løp nr. 15

Nulløp Eggemoen 16.08.22

Mormor og Aleksander  klare for to runder 16.08.22

FIRE FULLTREFFERE PÅ EGGEMOEN.

Med sin 51. Null styrket Brit Sandlie sin plass som “ regjerende” på “Dronningtoppen” på Eggemoen. En null som også ga et klart cupavansement i åttendedelsfinalekampene. Også Tore Tellefsen kunne konstatere at hans null nr.65 sørget for kvartfinaleplass, samt at han nå knapper inn på Oddvar Larsen på “Kongetoppen”, og er den soleklare prinsen, tre færre enn superveteran Oddvar. Anne Lise Dølerud prikket inn sin 24. og Bjørn Steinar Tuftin stemplet sin 22. som den eneste med fulltreff i den lange løypa. Aleksander Sørsveen er gjennomgående “enslig svale”i barneklassen denne sesongen, men får stadig belønning for innsatsen med lave tall. Han nærmer seg nullen, for denne gang kunne han skrive et 1-tall på kortet sitt. Det er nå åtte navn som skal i trekningsbollen for kvartfinalene på Eggemoen 6. september. Tidenes mest meritterte cupløper, med fire seire, Karl Hermod Aarøen befinner seg der, samt Elisabeth Steinkjer og Karl Munkerud som begge er tidligere vinnere. Så er det vel å håpe at Ingrid og Jan Arild Gulbrandsen unngår å bli trukket mot hverandre. De øvrige er altså Brit Sandli, Tore Tellefsen og Thorleif Gravdahl. Det var nok noe preg av “vanningsdag” over distriktet denne tirsdagen, men den ofte omtalte stoppekrana funka denne gangen også på Eggemoen, så lenge løpet pågikk. Neste løp er rimelig kortreist for de fleste, med Schjongslunden som destinasjon der Turid og Gunnar Kvifte har påtatt seg å trå til igjen som arrangører.