Odd’s kommentarer fra løp nr. 13

Børdalsmoen 02.08.22

VÅTMARKSPREG PÅ BØRDALSMOEN DA NULLENE IGJEN GJORDE SITT INNTOG !

Det er vel grunn til å tro at tirsdagens vanningsdag var en vesentlig årsak til historisk lavt deltakertall på Børdalsmoen. Våtmark var det riktignok som møtte startfeltet på 47, men i sitt lommekjente område hadde Brit og Terje Sandli kontroll på “Stoppekrana”. I så stor grad at det faktisk ikke kom noe fra oven da smultringtalljegerne la i vei. Og smultringtall ble det på flere som dermed sørger for at Torills arbeidsløshet med ropperten er overstått. Vidar Skjeggerud  løp inn til sin 29., Torkil Myrvold til sin 26., og Berit Tellefsen har nå 19 i sitt totalregnskap, mens Kirsten Bakken stemplet karrierens 17. Aril Bekkåsen står nå med 16 fulltreffere. Jan Kristoffersen kan se fram til sin første krusutmerkelse med dusinet fullt. Også kommende tirsdag er det Børdalsmoen som er arenaen.

TREKNINGEN FOR 4. RUNDE I CUPEN PÅ EGGEMOEN 16. AUGUST ER FORETATT OG GA FØLGENDE KAMPER:

  1. Ingrid Gulbrandsen               Leif Berg
  2. Bjørn Aaserud               Jan Arild Gulbrandsen
  3. Karl Hermod Aarøen               Aril Bekkåsen
  4. Gunnar Kvifte               Tore Tellefsen
  5. Elisabeth Steinkjer               Oddvar Larsen
  6. Karl Munkerud                             Inger L. Krokvik
  7. Wenche Berg               Thorleif Gravdahl
  8. Turid Kvifte               Brit Sandli