Odd’s kommentarer fra løp nr.12

Her kommer nok en blogg fra Odd. Denne gang fra Pensjonistenes løp på Bergermoen.

THORLEIF GRAVDAHL ENESTE «NULLSVALE» PÅ BERGERMOEN.

At det ble en «skarve» null og 11 ettall på Bergermoen understreker med all ønskelig tydelighet at det er dobbelt så stor mulighet for å råke på stolpetallet enn nullen. Logisk nok kanskje siden 1-tallet treffes på hver sin side av smultringtallet. Thorleif Gravdahl lyktes i hvert fall med smultringblink for 39.gang i karrieren og kan nå ta sikte på steget inn i den  eksklusive 40-klubben i løpet av sesongen. 126 deltakere hadde funnet veien til Bergermoen på Sankthansaften i vårsesongens neste siste løp med Åge Bekkåsen som «pensjonistenes» løpsbas. Når man kommende tirsdag avslutter første omgang av «ligaen» så er det Kråkvika i Hov i Søndre Land som er destinasjon. Skikkelig langtur med andre ord, men til gjengjeld slipper man unna med forholdsvis korte løyper. At det garantert blir smultringer til alle sørger Berthas Bakerier for. Og hva været angår ? Vi kan ikke annet enn å håpe at kaffe og medbrakt kan nytes uten paraply, og at de mest badelystne kan få seg en dukkert i Randsfjorden.