Odd’s kommentarer fra løp nr.11

Her kommer Odd’s kommentarer fra hittil årets mest trivelige løp hos XL-Bygg på Hensmoen.

STRÅLENDE XL-BYGG KVELD

MED SOMMERLIG TILSNITT !

 

Det ble den best tenkelige sommerkveld i midtsommerløpet på Hensmoen.

I god tradisjon har nye drivere av XL-BYGG  på Hensmoen gitt nulløpsfolket anledning til å ta for seg av pølser og saft og kaffe og kjeks etter innsatsen i naboskapets velkjente trimtraseer. En perfekt kveld på mange måter og selvsagt mest perfekt for de som traff på nullen. Det var kun en kvartett av de 156 deltakerne som lyktes i så måte. Reidar Olsen og Olav Relling var nærmest «tandem» på stemplingen og begge råket på «innertier’n». Det var Reidars andre for året og 15. i karrieren, mens Olav kan motta sølvmerke for sin femte. Marie Frøshaug Hansen har sin unge alder til tross allerede tre nuller å slå i bordet med og det betyr bronsemerke med farge. At debuterende nulløpere treffer på nullen i første forsøk skjer ikke ofte, men Anne S. Thon kan gratuleres som nyeste medlem i «Nullklubben».Dessuten var det jo intense cupkamper som ble utkjempet denne kvelden der 32 skulle reduseres til det halve i 3.runde.Vi konstaterer at det er likelig kjønnsfordelt når det skal trekkes for 4. runde. Ingen endte uavgjort, og vi ser at fjorårets finalister Aril Bekkåsen og Karl Munkerud fortsatt er med.Nå er ikke 4.runde før 18. august på Prestmoen, og trekning blir ikke foretatt før etter ferien. Blant plankestablene på firmaplassen var det langt de fleste som foretrakk stående buffet og  med hyppige besøk til pølseservitør Gunda Sandli, som har vært deltidshjelp på XL-BYGG i flere år, og som nå er fast ansatt i ett år etter avslutning av musikklinja på Ringerike Videregående skole. XL-BYGG’s  Knut Stigsrud kunne så foreta en premietrekning der fem premier ble trukket ut fra kortbunken. Eksakt innhold i posene kjenner ikke jeg, men et vater synliggjorde seg, så dette var nok en slags «godtepose for hjemmefiksere». De heldige vinnere var, Mary Blikken Gravdahl, Trine H. Skougstad, Tone Nestegard, Roger Karlsen og Ørjan Hansen. Nulløperne sender en stor takk til bedriften for sin positive innstilling til trimmiljøet. Ekstra rabatt kunne også Knut Stigsrud love når man ved en handel presenterte seg som nulløper.