Odd’s kommentarer fra løp nr.13

Kråkvika 16HØYSOMMERLIG VÅRAVSLUTNING

VED RANDSFJORDENS BREDD.

Randsfjorden er lang og har mange idyller underveis på sin vandring fra Jevnaker til Dokka.Kråkvika nedenfor Hov i Søndre Land er så avgjort en av dem, og slik idyllen presenterte seg under nulløpernes våravslutning på den siste junidagen, så ble det en perfekt nulløpskveld.

Nyfrisert grasbakke , god temperatur og vindstille, og ferske smultringer fra Berthas Bakerier kunne nytes «after run» av de nærmere 80 nulløperne som hadde tatt langturen fra Hole, Hønefoss, Sokna og Jevnaker, Omkvedet blant deltakerene var da også utelukkende positivt, selv om noen hevdet at den lange løype med litt opp og ned i startfasen ikke var så enkel å treffe på nullen i. Den som imidlertid løste «koden» var Tage Hybertsen som har ventet lenge siden forrige gang han kunne notere en null i «regnskapet». Det var den 16. i karrieren til den profilerte kulturdriveren og tidligere «Alfred»-eieren. Det var vel imidlertid ikke uventet  at det skulle dukke opp flere smultringtall i den velkjente kortløypa på 800m der nøyaktig femti stilte til start. Ragnar Gulbrandsen stemplet inn til sesongens andre og 27. totalt, Jan Arild Gulbrandsen til sin 17. og Gerd Rygg til sin 15.

Det var høysommerlige tendenser over «after run» der folket dro fram sine picnickurver og kaffekanner mens smultringene formelig trillet vekk. Av de som testet badevannet merker vi oss at Oddvar Larsen (81 år 1.juli), som vanlig var først uti og påsto endog at det ikke var så ille.Karsten Hansen, 90 i september, sviktet ikke Kråkvika denne gang heller, og gjennomførte i fin stavgangstil med en sterk 2-er på kortet. Imponerende av den likandes nestoren i Vågårdsbygda.

Nå er det altså en ren juliferie til høstsesongens start på den nordre delen av Eggemoen, nær Statoilstasjonen. GOD SOMMER ,sier Kari-Anne Kleven og Odd Hølen til nulløpsfamilien og synes det var ekstra hyggelig med en fin kveld i Kråkvika.