Odd’s kommentarer fra løp nr. 5

Terje, 80 år 22. mai!

SEKS NULLER OG HYLLEST TIL SJEFEN OVER ALLE SJEFER PÅ “HJEMMEBANE” !

Hva som bidro til lavt oppmøtetall i onsdagens løp på Børdalsmoen er ikke godt å si. Riktignok var det vel varslet mulige ettermiddagsbyger, men de uteble i alle fall over dette snauhogde bynære område som er iferd med å vokse til igjen. Her blir det mye bjørkeskau. Et drøyt syttitalls smultringtallsjegere kunne i alle fall hylle sjefen over alle sjefer, Terje Sandlie. Han runder 80 den 22, og Torill Munkerud hilste fra “Gruppa” og overrakte gave til mannen som har omtrent 50-års fartstid som leder av denne unike mosjonsformen. Dagens arrangementsleder, sønnen Frank, hadde også noen velvalgte ord om “fatterns”utrettelige engasjement og glødende interesse for saken, medfulgt av klappsalver fra den startklare forsamlingen. At det hele foregikk på Terjes oppveksthjemmebane passet jo bra.

Blant de 77 deltakerne var det seks som kunne si seg veldig fornøyd med kvelden. Eva Gulbrandsen nærmer seg nå det eksklusive 50-tallsselskapet med sin 49.null og puster Brit Sandlie i nakken på “Dronningtoppen”.

Øystein Ringnes oppnådde sin 32, og Knut Olberg sin 31. Jonn Olav Eriksen er nå tett på en krusutmerkelse med den 19., mens Eilert Johnsrud kan gratuleres med krus for sin 12. Velfortjent gjennom mange års jobbing for den utmerkelsen. Mari Nordrum kan gratuleres med sin første null.

Det var også oppslag over trekningen for andre runde i cupen. Mange, som ble utslått på Eggemoen forrige tirsdag, fant seg allikevel på lista. Kort og godt på grunn av at så mange av kampene i første runde hadde fravær av begge deltakere og derfor måtte nye kamper i andre runde fylles på med “lucky losere” 31.Mai går disse 32 kampene på Eggemoen, og også kommende tirsdag er det Eggemoen som er arena.