Odd’s kommentarer fra løp nr. 6 24. mai 2022

Eggemoen 24.05.22

GOD NULLFANGST PÅ EGGEMOEN !

Med 79 smultringtalljaktende på tirsdagens resultatliste, kunne i hvert fall nesten ti prosent av dem ta i bruk ordet “nullvekst”. Fire av de syv kom i den lange løypa, der Torunn Mathisen løp inn til sin 17. Og Sidsel E. Olsen til sin 14. Svein Amundsen stemplet karrierens 11., og Roar Helgesen kan motta fargelagt bronsemerke for sin tredje. I kortløypa kunne to karer med lang fartstid pynte på statistikken, Knut Olberg med sin andre på rappen, og 32 totalt, mens Ragnar Gulbrandsen nå har 31 i sitt regnskap. Wenche Berg noterte sin andre nullnotering, og gir et forvarsel til “gemalen” Sveinung. De har nemlig trukket mot hverandre i neste tirsdags cuprunde, også på Eggemoen. Vi sender for øvrig de beste ønsker om god bedring til Frank Sandli. Han fikk et skikkelig overtråkk av en slik karakter at røntgen var påkrevet, men heldigvis uten at det var påvist brudd. Noe krykketid må nok allikevel regnes med. Vi skal ikke beskylde Yr.no for “fake news”, men det varslede nedbørstegn rakk i hvert fall aldri fram til Eggemoen, så sydvesten var et unødvendig hodeplagg denne tirsdagen. Neste tirsdag er det som nevnt også Eggemoen som er arenaen og da står også 2. runde i cupen på programmet med 32 kamper, der det forventes mange tette dueller.