Odd’s kommentarer fra løp nr. 4

Ganske så vått

ALF MEIER ALENE OM “BLINKEN” PÅ EGGEMOEN !

Det er en stund siden himmelens sluser har åpnet seg i en slik grad som den gjorde under tirsdagens nulløp på Eggemoen. Allikevel fantes det ikke antydning til sure miner under de mange “sydvester”, og heller ingen som ytret noe om hvor “stoppekrana” befant seg. Det var med andre ord bare godlåt over dråpene blant de 89 som hadde trosset et noe dystert værvarsel.  Alf Meier var den eneste som forserte søledammene i så jevnt trav at han kunne gratuleres med karrierens første smultringtall.

Det var dessuten første runde i cupen som sto på programmet denne kvelden, og som man vel fryktet, kunne det ligge an til en del fravær. Det skulle da også vise seg at i ti av de sekstifire kampene var begge deltagere savnet, og når også fem av de åtte reservekampene stilte blankt, så ble “lucky loser” paragrafen gjeldende. Det vil si at deltagere som tror seg utslått med sine relativt lave tall, allikevel er med i trekningsboksen for 2. runde, også på Eggemoen 31.mai. En mulig omkamp på 4-4 mellom Mary Gravdahl og Karl Munkerud er det da ingen grunn til å gjennomføre da 4-tallet ble et “lucky loser” tall. De øvrige som er klar ut i fra denne regelen er, Turid Kvifte, Torkil Myrvold, Oddvar Larsen, Ida Marie Dahl, Stein Bøhmer og Torill Munkerud. Et nulløp 17.Mai ville vel neppe være så bunadvennlig, så da er det følgelig onsdag 18. man møtes på Børdalsmoen. En riktig god og pandemifri 17.Mai feiring ønskes alle og enhver i sær. Hurra !!!