Odd’s kommentarer fra løp nr. 3

Passe lange løyper

DAMENES  NULLAFTEN PÅ EGGEMOEN !

Etter sesongens to første åpningsløp i Schjongslunden var man altså klar for Eggemoens stier den første tirsdagen i den store Flagg og Hurramåneden MAI !. Ikke så mild som det heter i sangen kanskje, men skjønn allikevel og med vissheten om sommerlige tider i vente. Blant de vel hundre som jaktet smultringtall denne gang , så var det kun en troika fra spinnesiden som kunne juble for full klaff etter endt stempling. En av dem i kategorien “lang fartstid”, nemlig Ragnhild Holen som kunne bokføre sin 21. Null. Vigdis Meier, ikke helt “førstereis”, oppnådde sin andre null, og Mai Randi Nyborg, kan gratuleres med sin første i debutsesongen.

Neste tirsdag er det ny tur til Eggemoen , i helt andre løyper, definert som “Bankguttas”trase. Da er det også klart for første runde i nulløpscupen, med 64 kamper som skal utkjempes, og tette dueller kan forventes, og uavgjorte oppgjør får sine omkamper i derpåfølgende løp. Full skjerpings for videre avansement altså.