Odd’s blogg fra løp nr. 1 og nr. 2

ENDELIG – OG TAKK FOR DET !!!

Ja, hvem kunne vel tenke seg, da man takket hverandre på avslutningsdagen i oktober 2019 for vel avsluttet sesong, at det skulle gå to og et halvt år til man igjen skulle “stemple inn”. 19. April 2022 sto det på kalenderbladet da det forventningsfulle arrangerende veteranekteparet, Turid og Gunnar Kvifte, igjen kunne ønske velkommen til Schjongslunden og fornyet jakt på det magiske smultringtallet. Så strømmet de på, de mange velkjente ansikter der gjensynsgleden og smilene talte sitt tydelige språk. Dette har vi venta på så lenge, var nok gjennomgangsmelodien. Pressen var på plass, og “kongen på smultringtoppen” Oddvar Larsen kunne på avisbildets underskrift konstatere at han hadde fått “aldersrabatt”. Hyggelig å bli omtalt som 78-åring kanskje, men en av de absolutte nestorene runder 88 1.juli. Mange nye ansikter kunne også ønskes velkommen, og sjefen over alle sjefer, Terje Sandlie, var også fornøyd med at 113 var startklare da startsignalet gikk.

Det var syv av disse som kunne konstatere at begge rundene var gjennomført uten å støte borti det ett-tallet som befinner seg på begge sider av nullen, og altså full klaff. Det betød at den andre av nestorene, Sverre Thune noterte sin 32. , Thorleif Gravdahl sin 46. , Johan Fr. Norstrøm nr. 36, og Brit Olaug Monserud nr.27. Karin Ranke Bjørnstad og Bjørn Aaserud oppnådde begge sin 13.  og Trine H. Skougstad sin 3. og bronsenerke med farger.

ÅTTE NULLER I SCHJONGSLUNDENS ANDRE LØP 26.APRIL.

BRIT SANDLIE I DEN EKSKLUSIVE “FEMTI PLUSS GJENGEN”

Brit har jo fartstid fra “tidenes morgen” og sto nå øverst på Dronningtoppen med 49 nuller før sesongens andre løp. Nå er altså tallet 50 og hun tar da steget inn som den femte i dette storfine selskapet, og som første dame. Dermed blir det et fortjent Porselenskrus foran neste løp.

Nok en dame i kategorien lang fartstid som smultringjeger er Brit Olaug Monserud, som har hatt en forrykende sesongåpning. To nuller på rappen er sannelig ikke hverdagskost og det betyr 28 totalt i hennes regnskap.

Noen novise i dette med mange år i gamet er heller ikke Karin Loe, som nå ordnet nullnotering nr. 38.

Per Olav Gjerstad må vi vil ha lov til å benevne som “eldre junior”, og null nr. 33 noterte han seg for. Ståle Fines og Jan Arild Gulbrandsen har nå begge et kvart hundretall i sine rubrikker, Anne Lise Dølerud fikk sin 23. og Ingrid Gulbrandsen nr.19.

Cupkvalifiseringen viser at nesten alle havner i trekningsboksen for 1.runde som arrangeres på Eggemoen 10.Mai. Neste løp foregår også på Eggemoen.