Odd’s kommentarer fra løp nr. 6

LANGLØPERNE I OVERVEKT PÅ EGGEMOEN.

 

Bankpensjonistene var arrangementsvertskap i sine tradisjonelle traseer i siste nulløp på Eggemoen. Vi registrerer 144 på startstreken og en knepen overvekt av langløpere denne gang. Nulluttellingen skal en imidlertid ikke klage på i noen av løypene når totalt dusinet fullt kunne glede seg over full klaff. Brit Sandlie ordnet årets andre og med 39 i sitt totalregnskap så har hun nå tangert sin bedre halvdel, så Brit og Terje er nok inne i 40-klubben før sesongen er omme. Odd Edvardsen gikk også inn til årets andre og er nå oppe i 36. Arild Larsen har også lang fartstid i løypene og denne nullen var hans 29. Hurtigløper Knut Amundsen stemplet inn karrierens 25.og Berit Hvinden Dahl nr.24. Tove Stensrud oppnådde også sesongens nr.2 og 19 er nå hennes totalsum. Finn Edvardsens 15. er i boks og Torbjørn Dahls total er nå 13.Bente Strand fikk sin andre på rappen og får dermed bronse for sin 3.Det samme venter Marianne Pedersen. I barneklassen kan vi gratulere Aleksander Kjølstad og Stina Greftegreff  Stavheim som nye medlemmer i Nullklubben.

Kristin Andreassen, Grethe Tørrisplass og Rigmor Myhre er alle klar for andre runde i cupen etter å ha vunnet sine omkamper etter uavgjorte kamper i første runde. Trekningen for andre runde som foregår på Eggemoen 26.mai er foretatt. Det hender i en slik ren trekning at tette familierelasjoner råkes mot hverandre, og vi håper Grethe og Kjell Tørrisplass bevarer husfreden selv om en av dem får exit etter 2.runde.

Også innen Sandliegjengen er det spørsmål om hvem som må pakke sammen når Frank skal bryne seg på modern som allerede har to nuller å slå i bordet med i sesongåpningen. Fjorårets cupfinalister Aril Bekkåsen og Karl Munkerud er begge klarert videre i årets cup og har trukket damemotstand i Gro A. Karlsen og Kirsten Bakken, mens veteranen Karl Hermod Aarøen som vi gjerne har betegnet som cupspesialisten i særklasse møter Ørjan Hansen. Kommende tirsdag inntar nulløperne Helgelandsmoen der Ringeriksbadet er arrangør.