Odd’s kommentarer fra løp nr. 5

SMÅVÅT KVELD PÅ HENSMOEN OG MANGE

TETTE OPPGJØR I CUPEN.

 

Som vanlig ble det mange tette oppgjør da 1. runde i cupen foregikk i

Spenncons løyper på Hensmoen. I god tradisjon «flakser» noen videre på tosifrede tall, mens atter andre må bite i det sure eplet og oppleve at f.eks. selv ikke en 2-er ga avansement. Karin Loe og Grethe Tørrisplass vil endog måtte finne seg i at 1-tallet ikke er godt nok. Her blir det omkamp som avgjør videre avansement. Ytterligere to omkamper må til og superveteran Oddvar Larsen, som for øvrig ikke kan slå i bordet med cupsuksesser i sin

lange karriere, regnet sikkert med at 12 i dagens løp ville opprettholde den trenden. Nå skulle det vise seg at motstander Kristin Andreassen endte opp med de samme sifrene, og dermed ny mulighet kommende tirsdag.Den tredje omkampen er det Rigmor Myhre og Stein Bøhmer som står for.

Selvsagt kunne noen av de 170 forlate de velkjente stier med økt antall «smultringer i påsan» og Brit Sandlie har nå 38 og puster gemalen i nakken. Asbjørn Solvang fikk endelig stang inn igjen med sin 31.siden han debuterte for 20 år siden, og Vidar Skjeggerud har nå 23 i sitt regnskap. Jan Aaveren har sjelden «skoft» i nulljakten og lyktes nå med sin 17.,mens Torbjørn Solberg som sanket hele halvdusinet i fjorårssesongen presterte sin 16. Rolf Arne Strand traff på nr. 13 og hans fru Bente sin andre. Jan Kristoffersen er også en av de trofaste traverne, og han kunne notere sin fjerde. Kommende tirsdag beveger man seg i Sparebank 1-guttas løyper på Eggemoen.