BRIT SANDLIE I «40 KLUBBEN» PÅ HELGELANDSMOEN.

Fire nuller ble totalfangsten i Ringeriksbadets løp på Helgelandsmoen, og hele kvartetten vil være gjenstand for Torill Munkeruds utmerkelser i neste tirsdags løp på Eggemoen.

Med sin tredje null så langt i sesongen har nemlig Brit Sandlie tatt steget inn i «40-klubben». Dermed vanker det krus og vissheten om å puste Astrid Kristensen og Eva Gulbrandsen i nakken som tidenes største nullsankere på spinnesiden. De har nemlig 41. Krus vil det også bli på Tove Stensrud med sin 20.null i sin karriere, etter at hun også har stemplet inn til sesongens tredje. Øvrige utmerkelser tildeles Steinar Hagen som mottar gullmerke for sin 7. og Aril Bekkåsen med sølvmerke for sin femte. Usikre værforhold gjorde nok sitt til at deltakerantallet var noe lavere denne gang (135). Faktum var imidlertid at det ikke regnet under selve løpet, selv om en del nok opplevde at det «bøtta» ned litt tidligere på dagen. Kommende tirsdag beveger man seg til RIK-løypa på Eggemoen og da er det også 64 som skal kjempe om videre deltagelse i cupen.