Odd’s kommentarer fra løp nr. 17

SPARSOMT PÅ STARTSTREKEN PÅ HELGELANDSMOEN – MEN 7 NULLER.

 

Mange av de veletablerte var nok ute og «turet» på andre hold, for det var kun 85 som gjestet Harald Bunes, godt assistert av sin fru, som kveldens arrangerende tospann for Tyrifjordpensjonistene på den gamle pistolbanen. Ei veritabel regnskur tidligere på ettermiddagen bidro til noe væte i grunnen og litt sikk-sakk løping mellom søledammene i den lange løypa. Nå var det Ole Christian Klemmetsrud som kom best ut av «storslalåmen» og stemplet karrierens sjette null. De øvrige seks nullene kom da følgelig i kortløypa. Liv Gjerdingen gikk inn til sin 39. og er altså på brinken til den eksklusive 40-forsamlingen. Så langt unna den er heller ikke Odd Edvardsen med sin 38.

Svein Dahl noterte nr.34 og Erland Johnsen nr.22. To bla Solberg slo også til med smultringtall. Bestefar Torbjørn med sin 19. og barnebarnet Kristine med sin aller første. Dermed fulgte hun opp bror Eivind som fikk

sin første forrige tirsdag. Det ser ut til å være gode nulløpsgener i Solbergfamilien.

Neste tirsdag er det så bysentrumsnært som vel mulig da Petersøyas Venner innbyr til nærkontakt med Storelvas bredd. Kvartfinale i cupen er det også og altså nye muligheter til å bli kvitt skjemmende tall i årsregnskapet.   

 

Litt kø ved klokkene får vi tåle.

Feilparkert bil i løpetraseen?

Litt kortere løyper i dag pga regnværet