Odd’s kommentarer fra løp nr. 16

OPTIMAL HØSTKVELD HOS HYTTEPLAN-

MEN SPAREBLUSS PÅ NULLER –KUN TO.

 

Hyggelig svettetreff med nogo attåt når Hytteplangjengen inviterer til boller- og smultringfest på Eggemoen. Akkurat det høstværet man kan ønske seg for en trimkveld i skaulige omgivelser. Når det så vanker både bakverk, kaffe og saft etter målgang, så er det bare å konstatere at dette er trivelig trim med høy sosial faktor. Smultringjakten i terrenget var imidlertid heller sparsom blant 119 deltakere. Eivind Støen Solberg kunne ikke bare feire at han dagen før kunne entre Ullerål skole som førsteklassegutt, men også at han på Eggemoen kunne tre inn i nullklubben som førstereisgutt. Den andre nullen var det veteranen Ragnar Gulbrandsen som sto for. Hans 28. i karrieren. Dette var sesongens løp nr. 16, hvilket betyr at de som hadde komplett løpsrekke til nå kan begynne oppryddingen i regnskapet. Det er denne langspurten som alltid er like spennende. Neste tirsdag er det Tyrifjordpensjonistene som inviterer til sin arena ved den tidligere pistolbanen på Helgelandsmoen.

 

Kveldens nulløpere begynner å komme på plass

Den blide serveringsgjengen

Jon Anders og Terje