Odd’s kommentarer fra nulløp 05.09.17

PETERSØYA VAR VENNER MED VÆRET.

Arrangøren Petersøyas Venner visste tydeligvis hvor «stoppekrana» befant seg, for under kveldens nulløp var det oppholdsvær og fine forhold, på tross av noe skumle prognoser fra værfolka. Den gedigne «plastpølsa» som har hatt et midlertid opphold på øya noen måneder forskjønner ikke akkurat idyllen og ødela litt for idealløypa, men plan B funka ok. , og drøye 100 jaktet nuller i den sentrumsnære naturperla. Fem av deltakerne hadde grunn til å være særdeles fornøyd. Torbjørn Solberg og Wenche Bjerke vil motta krusutmerkelser neste tirsdag for henholdsvis nr.20 og nr.12 i oppnådde smultringtall. Paul Meier løp inn til sin 13. totalt, og var den eneste som greide nullen i den ca. 1900m lange langløypa. Liv Berg og Kari R. Bjørnstad stemplet inn til henholdsvis nr. 11 og 10 i den korte varianten.

Cupens kvartfinaler ble også utkjempet denne kvelden og fikk følgende utfall:

  1. Alexander Rustand 24     –        Jan Kristoffersen          2
  2. Bjørn Steinar Tuftin   7      –        Petter Clausen              X
  3. Liv Gjerdingen   2      –        Sidsel E. Olsen              2
  4. Elisabeth Steinkjer   3      –        Benthe Bekkåsen          9

Som man ser ble det et ventet tett toppoppgjør mellom Liv Gjerdingen og Sidsel E. Olsen som altså må avgjøre sitt mellomværende i omkamp på Prestmoen kommende tirsdag.  

 

Per synkroniserer stoppeklokka. Øystein og Tore følger med

Nulløp passer både for gammel og ung

Da er oppvarmingen ferdig. Snart klar for 2 runder