Odd’s kommentarer fra nulløp 12.09.17

ODDVAR EROBRER TRONEN ALENE MED SIN

  1. FULLTREFFER PÅ PRESTMOEN.

 

Det er en stund siden nullkongen Oddvar Larsen har lyktes å treffe på smultringtallet, men den «omvendte» kortløypa på Prestmoen ga toppgevinst for superveteranen. Sammen med Tore Tellefsen har «kongeplassen» vært delt med 61. Så spørs det da om Tore vil komme med en utligning i løpet av de fem siste mulighetene denne sesongen. Når jeg tar i bruk uttrykket «omvendt» om kortløypa så bunner det seg i at Politiet som arrangør valgte å snu på flisa på grunn av alle søledammene på den klassiske startstrekningen. En meget vel

Ikke lett å komme tørrskodd gjennom den korte løypa

lykket vri da feltet selvsagt hadde god spredning i avslutningen av runden. De øvrige tre nullene var det Kirsten Bakken, hennes 10, Ole Jonny Kongsmo , for øvrig eneste null i langløypa, og også hans 10, mens Åse Marit Holmen noterte sin 9.null.

Omkampen i cupens kvartfinale mellom Liv Gjerdingen og Sidsel E. Olsen

ga semifinaleplass til Liv med klar margin.

Kommende tirsdag bærer det opp på Børdalsmoen der også trekningen av cupens semifinaler vil bli foretatt med Elisabeth Steinkjer, Liv Gjerdingen, Jan Kristoffersen og Bjørn Steinar Tuftin som de impliserte.

 

 

Snart ferdig med oppvarmingsrunden

Omkamp mellom Liv og Sidsel i kveld