Odd’s kommentarer fra nulløp 26. september 2023

Semifinale 26.09.23

Hvem blir cupmester 7. oktober?

SOMMERLIG PÅ EGGEMOEN OG TRE NULLER !

Det lakker mot enden sa jenta hu satte seg på en nymalt krakk, og det lakker også mot

enden for årets nulløpssesong. Det har jo vært klart en stund at byens grønne perle,

Petersøya ikke ville bli klar for nulløp etter flommens herjinger, og derfor ble flyttet

på «bankersstedet» Eggemoen og et nytt møte med «bankløypa». En sommerlig kveld

kunne den trofaste «harde kjerne» ihvertfall glede seg over på den

sisteseptembertirsdagen. En trio hadde ekstra grunn til å være fornøyd med kveldens uttelling både i jakten på det forjettede tallet, og muligheten for å gjøre gode forbedringer i sammendraget.Vidar Skjeggerud stemplet sin 31. og eneste i langløypa, mens Leif Berg noterte sin 13.Imponerende også av Christine Tørrisplass som i sin debutsesong oppnådde sin tredje fulltreffer og mottar bronsemerke med farger, Semifinaler i cupen var det også denne kvelden, og for tredje gang på rad er det duket for guttefinale 7. okt.  Gunnar Kvifte og Vidar Skjeggerud møtes i den finalen etter å ha beseiret Berit Tellefsen og Kirsten Bakken, som dermed møtes i «Bronsefinale». Neste tirsdag er det klart for sesongens nestsiste mulighet for tallforbedringer, også det på Eggemoen