Odd’s kommentarer fra nulløp 3. oktober 2023

Oppstilling før start

ÅRETS SISTE TIRSDAGSTREFF PÅ EGGEMOEN.

Så er det atter en gang takk og farvel til tirsdagenes helsefremmende og ikke minst sosiale høydepunkt i en jubilerende nulløpssesong. For åttende gang denne sesongen var Eggemoen løpsarena for de 78 startende i nydelig

oktobervær, og også denne gang i den klassiske bankløypa, med ei litt forkorta langløype. Her var det Ole Jonny Kongsmo løp inn til sin 15. null, mens « grand old lady», Haldis Thune, stemplet sin andre null i en forholdsvis beskjeden karriere, men altså godt nok til å utligne gemal og nulløpsnestor,  Sverre sin ene i årets sesong. Nå gjenstår bare lørdagens tradisjonelle «finale» i Schjongslunden med mesterkåringer, hyggelig avslutning i klubb-huset og ikke minst hvem som trekker vinnerloddet på EL- sykkelen. Etter den ordinære avslutningsseansen er det duket for jubileumsfest i det samme lokalet, der forhåndspåmeldte deltagere inntar festbordets traktement, og sikkert ei og annen historie fra «tidenes morgen» i en aktivitet som har holdt det gående i femti år med langt over tusen løpsdager. Stikk den !