Odd’s kommentarer fra nulløp 19. september 2023

Fine løyper på Prestmoen

Stranden IL v/Øivind Nyhuus sørget for nulløp på Prestmoen

1-0 til Sokna i Strandens løyper på Prestmoen.

   

  Det var kun Soknagutten Bjørn Steinar Tuftin som kunne vende hjem med nullfangst i bagasjen fra Prestmoen. Det var langløypemesteren fra 2018 som dermed løp inn til sin 23. nullnotering. I ei forholdsvis lang kortløype var det mye tosifret på resultatlista. Om det er riktig oppfattet av en ikke tilstede-værende så kan søledamslalom ta noe av den skylda. For øvrig ikke noe drypp fra oven på dette første løpet som riktig understreker at vi er inne i sesong finish med start kl. 18.00. Dermed kan vi konstatere – det blir tiodligere seint. Det var stilt spørsmålstegn ved om Hans’ herjing på Petersøya kunne gi mulighet for gjennomføring av Petersøyas Venners løp på øya. Det blir det definitivt ikke, så her blir Eggemoen igjen redningen med start kl. 18.00. Der skal det også avgjøres om hvem som skal kjempe om tittelen Cupmester i finalen 7. oktober. Gunnar Kvifte mot Berit Tellefsen og Vidar Skjeggerud mot Kirsten Bakken er semifinalistene