Odd’s kommentarer fra løp nr. 18

Åse fornøyd med 0 i dag

Erik, Svein og Liv stempler (til 0?)

HØY PARTYFAKTOR I HØSTENS BOLLEFEST.

Det er alltid et hyggelig slektsstevnepreg når Hytteplangeneral Jon Anders innbyr til høstens «høydare» på Eggemoen. Når så høstdagen nærmest opptrer i « indian summer» modus, så kan det ikke bli trivligere i den sosiale settingen. After run er boller og smultringer kveldens «sikringskost» og velfylte kaffekrus nytes mens skravla går og kveldens uttelling på stemplingskortene er gjenstand for inngående analyse av «åssen det kunne bli «sååå mye for fort , ja, ja da er jeg vel i altfor god form da», en god trøst å ta med seg. Det var allikevel en handfull av kveldens 76 på startstreken som kunne forlate åstedet med et ekstra stort smil og smultring i dobbelt forstand. Åse Bergseng stemplet sin 31. Ståle Fines nr. 26, Per Stubbraaten noterte sin 21., mens Stein Bøhmer nå har 17 i sitt totale regnskap, og Terje Bratlund løp inn til sitt fjerde smultringtall.

Ekstra spenning knyttet det seg selvfølgelig til Cupens Kvartfinale, som endte slik:

Karl Hermod Aarøen   5       – Jan Arild Gulbrandsen       8

Thorleif Gravdahl        6       –  Tore Tellefsen                     6

Ingrid Gulbrandsen     8       –   Karl Munkerud                 2

Brit Sandli                    1       –   Elisabeth Steinkjer            5

Det betyr at Thorleif og Tore må gjøre opp sitt mellomværende på Petersøya kommende tirsdag.

 

Jon Anders har gjort alt klart til bollefest