Odd’s kommentarer fra løp nr. 19

Trekning semifinale

STÅLE ENSLIG NULLSVALE PÅ PETERSØYA.

Sentrumsnært må vel være den rette betegnelsen på tirsdagens nulløp på Petersøya. Denne grønne oasen føyer seg pent inn som en beleilig avstikker til den nye elvelangstraseen. Et godt egnet område også for nulløp, der langløypa stedvis beveger seg i øyas umiddelbare nærområde, mens den korte løypa er en rendyrka øyaopplevelse. Den lette dusjen fra oven som ble skrudd på da startsignalet sendte feltet avgårde var ikke av det innpåslitne slaget, og gjorde ikke krav på sjøsprøytkledning. Noen inflasjon i smultringtall kan en heller ikke berette om, men Ståle Fines må imidlertid sies å være i flytsonen. Det var hans andre blinkskudd på rappen, hans tredje for året og den 27. i karrieren, og altså den eneste som stemplet null på Petersøya denne kvelden. Det var for øvrig i herrenes langløype de laveste tallene kom, mens det i kortløypa var uvant mange tosifra. Det viser også det faktum at Tore Tellefsens 11 holdt til videre avansement i cupen i omkampen mot Thorleif Gravdahl. Det var også «livetrekning» for cupens semifinaler, der fire ganger cupmester Karl Hermod Aarøen møter Karl Munkerud som også har ett cuptrofe på merittlista. Brit Sandli er den som skal forsvare spinnesidens ære og møter Tore Tellefsen. Semifinalene avvikles på Eggemoen 27. sept. Det går raskt mot sesongslutt og kampen om å kvitte seg med høye tall står i fokus med tanke på sammendragets 15 beste løp. Neste mulighet er på Prestmoen kommende tirsdag, og da er det verd å merke seg at løpet starter kl 18.00.