Odd’s kommentarer fra løp nr. 11

TRIVLIG PØLSEFEST HOS XL-BYGG -GJENGEN PÅ HENSMOEN- 10 NULLER.

 

På grensen til høysommer (for ikke å være for kravstor i denne junimåneden), da XL-Bygg inviterte til pølsefest på Hensmoen.

Akkurat like hyggelig som vi er vant til når Byggvaregjengen slår til med «catering» blant planker og armeringsjern og Vidars pølser med lompe går unna som «varmt hvetebrød». Her er det gjerne stående buffet der praten går livlig  i «afterrun»- atmosfære og kveldens resultater er i fokus. Noen kunne nyte måltidet vel fornøyde med kveldens utfall og blant de ti som traff blink er det grunn til å rope et ekstra hurra for «Holebenken».Den trofaste kvartetten som i arrangementsregi går under navnet «Tyrifjordpensjonistene» presterte nemlig tre nuller og et 1-tall. Hadde dette vært den type lagkonkurranse som vi hadde for en god del år siden så hadde dette vært en storeslem uten sidestykke. Harald Bunes, Stein Bøhmer og Reidar og Sidsel Olsen vil nok huske midtsommerløpet 2017.Det var Haralds 24., Reidars 17. og Steins 10. i karrieren,mens Sidsel som allerede har tre smultringtall i årets regnskap kunne føye til et 1-tall nå. Aril Bekkåsen er skikkelig i støtet i år, og med årets fjerde null, og sin 12. totalt seiler han opp som årets langløypefavoritt i sammendraget, og blir følgelig krushonorert i Kråkvika. Fjorårets nullgrossist Gunnar Kvifte hentet årets første null først nå, etter mange lave tall ellers, og dette var hans 38. totalt. Det samme antall kunne Liv Gjerdingen bokføre. Jevnakerdamen med lang fartstid i løypene. Særdeles lang fartstid har Erik Monserud med sin 34.toppnotering, og Øystein Ringnes stemplet sin 26. Tone Nestegard fikk sin sjette og Arnulf Støa sin andre null.

Det var også tredje cuprunde denne kvelden. De fleste med klare seiersmarginer. En kamp krever nytt oppgjør i Kråkvika, nemlig Jan Arild Gulbrandsen og Hans Jørgen Loe som endte 8-8 på Hensmoen. En kamp hadde fravær av begge deltakerne og det betyr at «Lucky Loser» blir gjort gjeldende ved at laveste taperresultat er avgjørende. Litt ekstra komplisert ved denne anledning da så vel, Terje Sandlie, Karl Munkerud som Jan Kristoffersen alle hadde 6 som beste tapere. For å unngå loddtrekning, og heller avgjøre videre avansement på resultat velger «cupjuryen» å bruke det beste resultatet i Kråkvika som utslagsgivende. Samtlige kandidater er kortløypedeltakere. Vi skal ikke forlate den hyggelige midtsommerhappeningen hos XL-Bygg uten å nevne at det også vanket premier på uttrukne startkort. Med kortene blandet i Terje Sandlies eske kunne firmarepresentant Morten Edvardsen rundhåndet dele ut så vel T-trøyer som handyting for snekkerbua. Rundt dusinet fullt av i alt 137 deltakere fikk dermed litt ekstra i bagasjen hjem igjen. En stor TAKK til byggvareleverandøren XL-Bygg – Asker Trelast på Hensmoen og deres hyggelige medarbeidere for et i alle deler vellykket opplegg.

 

XL-bygg kan ikke bare selge plank, de kan koke pølser, også

Leah og Fillip, samt pappa snart klare for start