Odd’s kommentarer fra løp nr. 12

TRIVLIG «SMULTRINGLØP» I VÅRAVSLUTNINGEN I KRÅKVIKA.

 

Selv om vi er veldig part i saken så tror vi allikevel at det var den allmenne oppfatning at det var en trivelig avslutning på vårsesongen i Kråkvika. Den uværsskya som så ut til å kunne sette en demper på idyllen bråbestemte seg tydeligvis og lot dråpene havne på vestsida, og takk for det ! At myggen fant det beleilig å få i seg ringeriksblod får vi heller bære over med, så lenge vi slapp unna vindkulene som ofte kan være sure nok ved fjorden.

Om fjordvannet ikke var surt så var det i hvert fall i kjøligste laget kunne Oddvar Larsen melde om. 83 åringen (gratulerer litt på etterskudd Oddvar) har tradisjon for å teste badevannet. Han var ikke helt alene om testen, Et fåtall badenymfer tok også utfordringen med en forfriskende dukkert. 76 hadde tatt turen, med opptil flere asfaltstopp underveis, og det synes vi er over all forventning. At fire av dem er totninger er god bonus for sporten. Også i år kan vi rette en stor takk til Berthas Bakerier for velsmakende smultringer. De gikk unna i hyggelig «afterrun».

For å bevege oss over på det rent sportslige så var det kun tre som kunne vende hjem med smultringtall i regnskapet. Alle oppnådd i den 800m lange kortløypa. Berit Myhre med karrierens 16, og Tone Nestegard og Jan Kristoffersen som begge vil bli honorert med gullmerke for sin 7.null. Sistnevnte avsluttet dermed vårsesongen med sin tredje, og Tone kunne notere sin andre på rappen.

Et par cupavansement skulle også avgjøres. Hans Jørgen Loe vant omkampen mot Jan Arild Gulbrandsen med 3-9, og den ledige lucky loser plassen mellom Terje Sandlie, Karl Munkerud og Jan Kristoffersen ble en uhyre jevn affære, henholdsvis 3, 1 og 0, hvilket vil si at Jan supplerer trekningsbollen for fjerde runde som foregår på Børdalsmoen 15.august.

Følgende 16 navn er dermed trekningsklare:

Benthe Bekkåsen, Britt-Ellen Halse, Sidsel E. Olsen, Knut Olberg,

Alexander Rustand, Petter Clausen, Øystein Ringnes, Torill Munkerud, Jan Kristoffersen, Berit Hvinden Dahl, Hans Jørgen Loe, Reidar Olsen, Vidar Skjeggerud, Liv Gjerdingen, Bjørn Steinar Tuftin, Elisabeth Steinkjer.

Nå blir det altså noen ukers ferie, men allerede 1.august er det «på’n igjen»

med Svein Gruer som bas på den nordre delen av Eggemoen/Samsmoen på området ved det som for ved forrige års nulløp het Statoil, men som nå heter Sirkel K på godt norsk.

Vi ønsker nulløpsfamilien en riktig god sommertid.

 

 

 

 

Tone fornøyd med sin 2. null i år

Berit fornøyd med null i dag

De ble null i dag.!

Venter på start