Odd’s kommentarer fra løp nr. 16

GUNNAR  KVIFTES  SJETTE  FULLTREFFER  !

 

At det som regel er varmt rundt skolestart fornekter seg ikke. Så også i år, slik at det var svært sommerlig i tirsdagens nulløp på Prestmoen med i overkant av hundre på startstreken. Tre av av disse kunne konstatere at regnestykket viste den forjettede nullen, og Gunnar Kvifte løp inn til sin sjette for året og sin 35. totalt. Her lukter det rekordnotering lang vei av en «yngre senior» med lang fartstid. Frank Sandli fikk sin 29.nullnotering og Trinelise Østvang  sin 24.

 

TETTE CUPOPPGJØR OG TO OMKAMPER PÅ PETERSØYA.

  1. runde i cupen ble avviklet på Prestmoen, og vi kan vel ha lov til å krakterisere oppgjørene som jevne. Eller hva skal vi si til at Olav Relling må strekke våpen med sitt 2-tall når Torbjørn Solberg stempler 1-tall, og at Arne Røines 3-tall ikke holdt mot Rigmor Myhres 1-tall, mens Britt-Ellen Halse og Stein Bøhmer må ut i omkamp på 2-2. Omkamp blir det også på Per-Arne Jensen og Finn Edvardsen, der begge fikk 8 på sine kort.

 

CUPENS 8-DELSFINALE FIKK FØLGELIG DETTE UTFALLET:

  1. Erland Johnsen                5       Thorbjørn Solvang       4
  2. Stein Bøhmer                   2       Britt-Ellen Halse           2
  3. Thorleif Gravdahl           X       Aril Bekkåsen               6
  4. Per-Arne Jensen               8       Finn Edvardsen            8
  5. Sidsel E. Olsen                  10     Tone Bjørklund            1
  6. Tove Stensrud                  4       Bjørn Solberg               1
  7. Arne Røine                       3       Rigmor Myhre              1
  8. Olav Relling                     2       Torbjørn Solberg         1

 

 Kvartfinalene arrangeres på Eggemoen 6. september, og trekning offentliggjøres etter omkampene kommende tirsdag.

 P1070697