Odd’s kommentarer fra løp nr. 15

TRE NULLER OG NULL SKOGBRANNFARE PÅ EGGEMOEN !

Det er fine løyper Gerd og Arne Røine har funnet fram til lenger nord på Eggemoen. At Østlandet opplevde en skikkelig vanningsdag denne tirsdagen fikk også Eggemoen føle, men ikke verre enn at løypene tålte støyten og 113 var på plass. Det var kun tre nuller. En av dem ble oppnådd av Elisabeth Steinkjer, som meget sjelden skofter et løp. Med sin tredje for året er hun inne i en god sesong, og kunne notere sin 14. totalt. Torunn Mathisen har en klar tetplass i damenes langløype i vårsesongen og løp inn til karrierens 11.null.  For Bjørn Solberg venter det sølvmerke for den femte «smultringen». Nå er det Prestmoen på Snyta som står for tur der også 4. runde i cupen har sine åtte kamper. Det skal med andre ord kjempes om kvartfinaler. Dessuten er det sesongens løp nr.16, og det betyr at noen allerede er klar til å bli kvitt høye tall.