Odd’s kommentarer fra nulløpet på Eggemoen 8. august

Øystein og Tore, kveldens komite. (Bilde fra i fjor)

NULLENE OVERVANT «HANS» PÅ EGGEMOEN

   Dystre Yr- prognoser stoppet ikke nulløpsfamiliens «harde kjerne» fra å troppe opp på Eggemoen i  egnet konfeksjon og optimistiske forventninger om at her skulle det ikke bli snakk om sesongens andre avlysning som følge av naturens vrangside. Hvilke forbindelser Tore og Øystein hadde alliert seg med skal de slippe å avsløre, men faktum var at slusene der oppe tok en velkommen  time out og tilogmed slapp igjennom sensommerlige solglimt i overraskende akseptable løypeforhold i det område som vi gjerne forbinder med «Bankgutta».En noe kortere langløypevariant bød ikke på «smultringserveriung, men i kortløypa trillet de til gjengjeld inn i fullt monn med 6-1 i spinnesidens favør. Liv Gjerdingen og Gunnar Kvifte kunne begge konstatere at en lang karriere er kronet med 47 fulltreffere, og Gunnars fjerde så langt i sesongen. Britt-Ellen Halse stemplet inn til sin 26. , og Ragnhild Holen sin 22. Grethe Solvang har nå 18 i sitt totalregnskap, og Gunvor Bollingmo vil motta gullmerke for sin syvende nullnotering. Bronsemerke blir det til Christine Tørrisplass som kan gratuleres for sin inntreden i «Nullklubben». Gratulasjon også til Torill Munkerud som var i jibbusmodus denne dagen. En skal visst ikke røpe en dames alder. Men hvis vi sier noe om rimelig resirkulert tenåring så forteller det noe om det ungdommelige preget. Neste tirsdag går turen til Kilemoen der 3.runde i cupen skal avvikles med følgende kamper:

 

  1. Sidsel E.Olsen – Gerd Røine
  2. Berit Tellefsen – Knut Olberg
  3. Tore Tellefsen – Liv Gjerdingen
  4. Kari R. Bjørnstad- Vidar Skjeggerud
  5. Per O. Gjerstad –        Paul Meier
  6. Morten Hansen –        Kirsten Bakken
  7. Gunnar Kvifte –        Oddvar Larsen
  8. Brit Sandli           –        Torkil Myrvold

    

   Så får vi bare håpe det beste for liv og helse og gård og grunn for alle de som opplever evakueringer og usikkerhet de kommende dagene. Det er jo ikke sånn vi ønsker å oppleve elvebyen, og kan bare håpe det beste for at ingen blir rammet på verst tenkelige vis i sine bosituasjoner. Dette er ikke noe hyggelig scenario like før skolestart, og minner oss om at naturkreftene er ikke noe man spøker med og tar for lett på.