Odd’s kommentarer fra nulløpet 1. august 2023

Da er vi i gang igjen

NULLFRITT  I HØSTÅPNINGEN I MOESMOEN.

 En drøy håndfull med ett-tall, men ikke en skarve «smultring» i regnskapspåsan i nulløpernes høståpningsløp i Svein Gruers løyper i den søndre delen av Moesmoen. Det var grunn til å frykte at truende skyer kunne finne det for godt å late vannet over de 70 på startstreken, men værgudene besinnet seg i tide, mirakuløst nok. Det kunne nok ellers blitt en lite hyggelig trimopplevelse i

løpet som altså markerte at nå er det på’n igjen til det hele avsluttes 7. oktober.

Altså ingen nuller å slå i bordet med i Moesmoen, men 1-tall er jo heller ikke å forakte i et sammenlagtregnskap og de som oppnådde stolpetallet var, Cecilie Tomter, Roar Helgesen, Ole Jonny Kongsmo og Bjørn Steinkjer i langløypa, mens Liv Berg og Erik Monserud  var kortløypas enere.

Vel blåst til Svein Gruer som har funnet fram til et velegnet startområde med gode kår for bilparken, og gode terrengvariasjoner i løypene.

Neste tirsdag blir Eggemoen igjen befolket av smultringtalljegere forhåpentlig

med nuller i hjembagasjen.