Odd’s kommentarer fra løp nr. 23

ARILD, EDDIE OG EILERT MED DE SISTE TIRSDAGSNULLENE  I ÅR.

 

Så var den siste nulløpstirsdagen kommet i 2016 også .Med 96 startende på den gamle pistolbanen på Helgelandsmoen, så er det altså kun lørdagen igjen for å sikre seg årets siste smultringtall. Det var tre som kunne forlate arenaen med det forjettede tallet, og den som belønnes best av de tre «brave» menn er Eddie Gustavsen som mottar gullmerket for sin syvende.

Eilert Johnsrud noterte sin åttende og Arild Martinsen sin niende. Så er det altså kun en lørdag igjen for å kunne hente de siste rester fra smultringgryta. Ca. 140 har det blitt totalt i år, mot normalt…………, en del under.

 

"Verdensrekorden" er vel allerede sikret?  Bård og Jarle ved klokkene

«Verdensrekorden» er vel allerede sikret? Bård og Jarle ved klokkene