Odd’s kommentarer fra løp nr. 22

SUPERLATIVENE ER BRUKT OPP FOR GUNNAR. SESONGENS ÅTTENDE NULL I KARSTEN-LØYPA OG 12 ER SISTE REKORD !

 

Etter en drøss med sommerlige septembertirsdager var det mer høstlig preg over denne tirsdagen på Eggemoen der Karsten Hansen som rundet 91 dagen før var «bas» .  Stedet som på nulløpsmunne kalles gul bru, og løypa som alltid vil bli hetende Karstenløypa. Det var i underkant av hundre som hadde tatt turen for om mulig å kunne kapre ekstra sekunder i en sesong som nå begynner å se «målsnøret» før finaledagen 8.oktober.

Det har blitt mye Gunnar Kvifte i høstens blogger, og superlativene er vel mer eller mindre brukt opp, men han unngår ikke oppmerksomheten denne gang heller. Sesongens åttende null og rekordtallet 12 på 15 løp kan han fortsatt selv forbedre i de to gjenstående løp. Det er vel god grunn til å tro at dette er en rekord som vil bestå så lenge nulløpene består. Det var hans 37. null totalt. Kortløypenuller ble det også på Øystein Ringnes, hans 25., og Stein Bøhmer med sin 9.,mens Nella Sørsveen vil bli krushonorert me sin 12. Samtlige kunne notere sesongens tredje «smultring». Tirsdag er det duket for sesongens siste tirsdagsløp på den tidligere pistolbanen ved Helgelandsmoen. Deltagere som fortsatt mangler ett eller to løp på de 15 premiekvalifiserte løp har altså fortsatt muligheten .

Gunnar fornøyd etter den tredje nullen på rad

Gunnar, den nye verdensmesteren!

Alt klart for Karstens nulløp ved Gul Bru

Alt klart for Karstens nulløp ved Gul Bru