Odd’s kommentarer fra løp nr. 20

15/15 = 1 HEL = GUNNARS  SISTE REKORD !

Matematikk var riktignok ikke undertegnedes favoritt på folkeskolen,men  at 15 sekunder på 15 løp gir akkurat ett sekund i snitt er ikke bare et over-kommelig regnestykke, men i nulløpssammenheng en utrolig prestasjon. Den siste forbedringen skjedde altså ved den gamle pistolbanen på Helgelandsmoen der stryktallet var 4 og Gunnar stemplet 3. Med fortsatt fire løp igjen er det ikke utenkelig at flere sekunder kan knipes. I alle fall – vi gratulerer og applauderer en nulløper med lang fartstid og i rekordform.

Venke Nyhus jakter sin tiende sammenlagtseier og løp inn til 0. Først nå har hun 15 løp, og har tatt teten med noe luke til Torunn Mathisen. Sistnevnte har fortsatt noen høye stryktall og skal slett ikke avskrives i sluttspurtduellen med seiersvante Nyhus, som for øvrig noterte karrierens 32.null. Superveteranene Thorbjørn Solvang og Per Moen hadde også maks utbytte av turen til en sommerlig septemberkveld hos Tyrifjordpensjonistene. Null nr.46 for Solvang og nr.24 for Moen. Britt-Ellen Halse er på brinken til krus med sin 19. og Finn Edvardsen har nå 17.

Gro A. Karlsen fikk sin 13. og Bjørn Solberg sin 6.

Trekningen for semifinalene i cupen ble foretatt før start og brakte de to Thorbjørner, Solvang og Solberg mot hverandre. Her ble det imidlertid gitt dispensasjon for at semifinalen ble avviklet her og nå på grunn av den enes fravær neste tirsdag. En regel som det aldri blir gitt tillatelse til i tidligere runder, men som ved et «gentlemens agreement» blir vurdert akseptert  ved semifinale når motstanderen synes det er ok.

Denne semifinalen ble så jevn som mulig idet Solvang er finaleklar med 0,

mot Solbergs 1. Den andre semifinalen er det Rigmor Myhre og Finn Edvardsen som utkjemper kommende tirsdag på Hvervenmoen.

 

Semifinalens kandidater er trukket

Semifinalens kandidater er trukket

Nøyaktig oppmålte løyper på Helgelandsmoen

Nøyaktig oppmålte løyper på Helgelandsmoen

Da er det klart for trekning semifinale

Da er det klart for trekning semifinale