Odd’s kommentarer fra løp nr. 19

3 x 3 FOR GUNNAR “THE RECORD BREAKER”

Ja, hva annet kan vi gjøre enn å bøye oss i nulløpsstøvet og sende vår hjerteligste gratulasjon til Gunnar Kvifte som allerede nå, fem runder før sesongslutt har forbedret «verdensrekorden» på 15 løp til fantastiske 16 sekunder. Ett sekunds forbedring av Karl Munkeruds rekord fra 2014. Gunnar hadde 20 sekunder før Hytteplans meget hyggelige og vellykkede «bollefest» på Eggemoen, og med en 2-er som resultat og et 6-tall å stryke så er altså rekorden allerede tidlig i september et faktum. Hvor skal dette ende Gunnar ? Sommerlige forhold denne høstkvelden på Eggemoen der Jon Anders Kvisgaard og hans mange medhjelpere sannelig fortjente værgudenes velsignelse etter enkelte svært våte foretagender. Folket koste seg «afterrun» med boller, smultringer, saft og kaffe. En stor takk til Hytteplanfolket. Enkelte hadde ekstra god grunn til å smile bredt etter at rundene var unnagjort. Med sin 44.null puster nå Eva Gulbrandsen Astrid Kristensen i nakken igjen, og Brit Sandlie med sin 43. er i aller høyeste grad i kampen om «Dronningtoppen». Harald Bunes og Erna Skaugrud stemplet inn til nr. 23 og 22, mens Jan Arild Gulbrandsen kan gratuleres som krusmottager for sin 20. Rigmor Myhre sikret cupsemifinaleplass med sin null nr. 15. og  krushonorert blir også  Torunn Mathisen  for hennes 12. Åse Marit Holmen har nå åtte i sitt regnskap mens Olav Relling løp inn til sin sjette.

Kvartfinalister gjorde opp sitt mellomværende, og Rigmor Myhre er den eneste fra spinnesiden som er klar for semifinale, mens de øvrige som er klar videre cupavansement er Thorbjørn Solvang, Torbjørn Solberg og Finn Edvardsen, der trekningen foregår foran tirsdagens løp ved den tidligere pistolbanen på Helgelandsmoen. Semifinalen foregår på Hvervenmoen 20. september.

I forkant av løpet på Eggemoen ble nulløpsgrunder Terje Sandli applaudert da Torill Munkerud per megafon kunngjorde at Terje under lørdagens Ringeriksdag var blitt tildelt Venstres Miljøpris for sin innsats for folkehelsa. Veldig fortjent, Terje !    

Gunnar fornøyd etter den tredje nullen på rad

Gunnar har allerede nå slått alle tidligere verdensrekorder!

Som alltid, bare blide nulløpere

Som alltid, bare blide nulløpere