Odd’s kommentarer nr. 24

EVA GULBRANDSEN «DRONNINGUTLIGNET»

I SESONGENS AVSLUTTENDE RUNDER !

 

10.Oktober var siste stemplingsdato for smultringtall i 2015. Uten at det var snakk om noen «best før» eller holdbarhetstall for den typen fiktivt

«bakverk», så var det fire av avslutningsløpets 86 deltagere som kunne pynte på statistikken sin. For Eva Gulbrandsen ekstra viktig fordi hennes 43. betyr at hun entrer «Dronningtoppen» sammen med Astrid Kristensen. Samme situasjon som etter forrige sesongslutt der begge hadde 41 i sine regnskaper. Det er heller ikke så altfor ofte at ektepartråkkinga er så samstemt at det ender med «nulloppgjør», men Trinelise og Helge Østvang lyktes denne gang. Førstnevnte med sin 23. og gemalen med sin 10.

Den fjerde nullen var det Vidar Skjeggerud som sto for med karrierens 24.

Før start i lørdagens løp kunne Torill Munkerud for øvrig overrekke Oddvar Larsen premie for hans 60.null som ble oppnådd på Helgelandsmoen tirsdagen før. Vi skal senere komme tilbake med en mer omfattende sesongblogg om årets sesong, men kort konstatere at det meste var avklart i kampen om sammenlagttrofeene før man la ut på de avsluttende runder i Schjongslunden.

Klar for årets siste null-løp

Klar for årets siste null-løp