Odd’s kommentarer fra nulløp 05.09.23

Tyrifjordpensjonistene, kveldens arrangører

Sommerlig og «myggelig» på Helgelandsmoen !

 

 Det var noe å ta for seg for både kjøttetende og vegetarianere denne

 «Indian-summerkvelden» på Helgelandsmoen. Kjent som stedet er som etskikkelig mygghøl ble dette ettertrykkelig fastslått. Her var det bare å kline seginn med tilgjengelige midler. Men Harald og Stein kunne også by på vegetarianerkost og by på velsmakende plommer – en god tradisjon fraTyrifjordpensjonistenes side. God nulluttelling ble det også i kappløpet medde innpåslitne blodsugerne. Asbjørn Solvang stemplet inn til sin 36. og Frank Sandli sin 34. nullnotering. Kirsten Bakken kunne med sesongens tredje fulltreff også konstatere at dette er den 20. i totalregnskapet, som dermed innebærer krusutmerkelse. Liv Berg kan bokføre sin 18. og Ole Jonny Kongsmo sin 14. Eva Solnes Pedersen vil motta bronsemerke med farge for sitt tredje smultringtall og Christine Tørrisplass for sin andre null i sin første sesong. Og så var det noe så «alvorlig» som kvartfinaler i Cupen som sto på spill. To av de fire oppgjørene ble veldig tette, der Gunnar Kvifte trakk det lengste strået mot Liv Gjerdingen med 2-3 og Berit Tellefsen gikk seirende ut av duellen mot Gerd Røine med 5-6.  At Brit Sandli måtte se videre avansement ryke med sitt 3-tall var bare å akseptere da Kirsten Bakken tro til  med blink. Langløypeduellen mellom Vidar Skjeggerud og Paul Meier gikk i klar favør av førstnevnte med 4-18. De fire som da går i trekningsboksen for semifinalene 26.9 på Petersøya ( hvis den er klar), er da Kirsten Bakken, Berit Tellefsen, Gunnar Kvifte og Vidar Skjeggerud. Kommende tirsdag er det høstens høydare på Eggemoen. Hytteplans Bollefest er alltid et trimlig og trivlig friluftsmøte. La oss håpe på fortsatt sommerlig innslag fra Yr.