Odd’s kommentarer fra nulløp 12.09.23

Kveldens arrangørgeneral

HYTTEPLANFEST ER HØSTENS HØYDARE.

 

 I solid Kvisgaardregi har Hytteplangeneralen og hans damestab gjort denne nulløpshappeningen til en høstlig høydare. Det råder litt sånn slektsstevne-stemning når en «after run» kan ta for seg av arrangørens «sikringskost», boller og smultringer, saft og kaffe og en aldri så liten «small talk» om dagens tall og kjødets mulige skrøpeligheter for oss rimelig fossile. Av de 90 som stilte til start var det kun en trio som kunne juble over smultringbelønning i løypa. Om vi i all uerbødighet skal tillate oss å benevne Sverre Thune som den mest fossile med 9 tall først på aldersskalaen så bringes en hjertelig gratulasjon for hans 34. null. Nestoren har tydeligvis funnet høstformen, for tirsdagen før stemplet han 1 på Helgelandsmoen. Bjørn Aaserud løp inn til sin 14. fulltreffer som den eneste med idealtid i langløypa. Spinnesidens representant i trioen, Karin Clausen noterte sin 4. null. Før løpsstart var det på tradisjonelt vis for åpen scene, trekning av semifinalene i Cupen, som resulterte i at Gunnar Kvifte skal møte Berit Tellefsen og Vidar Skjeggerud møter Kirsten Bakken. Semi’n arrangeres 26. på Petersøya, såfremt den er løypeklar. Festinvitasjoner til  50-årsmarkeringen ble delt ut til alle tilstedeværende. Det er lagt opp til et festlig samvær i klubbhuset etter den ordinære sesongavslutningsseansen 7. oktober, med påmelding innen 1.oktober. En regner med «  stinn brakke» til den begivenheten.