Odd’s kommentarer fra nulløpet 29. august 2023

Klare til start

TO SMULTRINGBLINKER PÅ PISTOLBANEN.

 

Det var prima løypeforhold som møtte de 72 startende ved den tidligere

pistolbanen på Helgelandsmoen. Når da også værgudene spilte på lag så ble det en fin kveld for smultringtalljakt. Noen reprise på forrige tirsdags skred ble det ikke. Spinnesiden hvilte tydeligvis på laurbærene og kun to fra sverdsiden traff blink på pistolbanen. En av dem, med lengre fartstid enn de fleste, Karl Hermod Aarøen, kunne dermed plassere den 56. nullen i sitt totalregnskap, og styrking av 3.plassen på Alle Tiders staistikken. De andre plasseres i motsatt ende av fartstidskalaen idet Viggo Simarud har sin debutantsesong og oppnådde sin andre fulltreffer. Hyggelig å se ei resultatliste med en representant for den yngre garde, så stå på Felix ! Nå har en også kommet så langt i terminlista at de som til nå har fått med seg

alle løpene kan se fram til å bli kvitt sine dårligste noteringer når de neste

tirsdag igjen møter opp i de samme løypene på Helgelandsmoen, der også

kvartfinalene i cupen skal avvikles.